Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Last Minutes
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Klimaat
Stranden
Activiteiten
Webcams
Hotels
Naxos Resort Hotel
Naxos Holidays
Galaxy Hotel
Sergis Hotel
Nissaki Beach Hotel
Sagterra Hotel
Appartementen
Villa Romantica Appartementen
Ariadne Appartementen
Evdokia Appartementen
Appartementen Sagterra
Appartementen Diogenis
Appartementen Agia Anna
Reisinformatie
Kaart van Naxos
Het weer in Naxos
Vliegtickets
Dorpen
Apóllonas
Apíranthos
 
Appartementen

Appartementen worden steeds populairder om te boeken tijdens een vakantie. Veel mensen houden er namelijk wel van om een beetje meer privacy te hebben dan bijvoorbeeld bij een hotel het geval is. Daarnaast biedt een appartement ook ontzettend veel mogelijkheden. Door het boeken van een appartement beschikt u bijvoorbeeld altijd over een eigen keuken waar u eten kunt klaarmaken. Bijgevolg bent u niet meer gebonden aan de tijdstippen om te eten van het hotel zelf. Bent u eveneens geïnteresseerd in het boeken van een appartement op Naxos? Wij verzamelden speciaal voor u de beste appartementen op deze pagina.

Villa Romantica Appartementen
 

De Villa Romantica Appartementen hebben hun naam beslist niet gestolen. Alles ademt en straalt hier romantiek uit. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de gezellige binnenplaats waar de ligbedden en parasols op u staan te wachten. Op warme dagen kunt u zich heerlijk verfrissen door een duik in het riante zwembad te nemen. Vooral echte zonnenkloppers zullen bij Villa Romantica Appartementen dan ook beslist hun hartje kunnen ophalen.

De Villa Romantica Appartementen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft om uw vakantie tot een succes te maken. De appartementen zijn goed en comfortabel ingericht en zijn gelegen op zo'n 70 meter van het strand. Winkels kunt u op een kleine 100 meter terugvinden.

  » Bekijk de Villa Romantica Appartementen bij Arke.nl

Ariadne Appartementen
 

Het Ariadne Appartementen complex biedt haar gasten niet alleen mooie kamers, maar tevens een zeer gezellige binnenplaats. Op deze binnenplaats zijn verschillende terrasjes terug te vinden en kunt u genieten van het heerlijk warme water van het zwembad. De Ariadne Appartementen kenmerken zich door een centrale ligging meteen aan het strand. De dichtste bushalte bevindt zich op amper 100 meter.

Gasten kunnen in het complex van de Ariadne Appartementen steeds genieten van internetfaciliteiten. Er wordt wel aangegeven dat de kitchenette waar de appartementen over beschikke niet geschikt is voor het bereiden van erg uitgebreide maaltijden. Hoe dan ook zijn de Ariadne Appartementen voor velen beslist interessant.

  » Bekijk de Ariadne Appartementen bij Arke.nl

Evdokia Appartementen
 

Reizigers willen tijdens hun vakantie graag indien mogelijk kunnen genieten van ruime, grote accommodaties. Dat geldt zeker en vast voor wanneer u bijvoorbeeld met het volledige gezin een vakantie naar Naxos heeft geboekt. Wel, in dat geval zijn de Evdokia Appartementen misschien wel iets voor u.

Door gebruik te maken van deze appartementen kiest u voor een ruimte accommodatie welke is voorzien van alle moderne comfort. Het complex beschikt overigens ook over de mogelijkheid om zogenaamde superior appartementen te boeken. Deze beschikken over nog meer mogelijkheden en faciliteiten. Bent u nog op zoek naar een geschikt appartement op Naxos? Ontdek deze accommodatie dan snel!

  » Bekijk de Evdokia Appartementen bij Arke.nl

Appartementen Sagterra
 

De Appartementen Sagterra zijn opgetrokken in de typische stijl van de Cycladen. De appartementen zijn bijgevolg vrij klassiek, maar wel gezellig en warm ingericht. Het complex is gemoedelijk en biedt zowel aan alleenstaande reizigers als aan gezinnen de mogelijkheid om er in alle rust en comfort te vertoeven.

Bent u niet meteen op zoek naar een op en top luxueuze accommodatie en is de ligging van uw accommodatie voor u zeer belangrijk? In dat geval zijn de Appartementen Sagterra zeker en vast interessant te noemen. Het centrum is gelegen op een afstand van ongeveer 500 meter van Appartementen Sagterra. Ook het zandstrand is op een gelijkaardige afstand terug te vinden.

  » Bekijk de Appartementen Sagterra bij Sunweb.nl

Appartementen Diogenis
 

De Appartementen Diogenis zijn ongetwijfeld één van de populairste accommodaties van het mooie Griekse Naxos. De appartementen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft, maar beschikken wel over een enigszins klassieke inrichting. Daar staat tegenover dat de accommodaties wel gezellig en warm zijn ingericht. Niet alleen de appartementen zelf maken het de moeite waard om deze accommodatie te boeken, maar dat geldt ook voor de centrale ligging.

Zowel het centrum als de bushalte zijn immers terug te vinden op amper 200 meter afstand. Het zand loopt meteen aan de accommodatie waardoor u nooit ver hoeft te wandelen om even optimaal te kunnen genieten van de Griekse zon.

  » Bekijk de Appartementen Diogenis bij Sunweb.nl

Appartementen Agia Anna
 

Er zijn bijzonder veel goede redenen om te kiezen voor de Appartementen Agia Anna. Deze accommodaties zijn opgetrokken in de typische stijl van de Cycladen en bieden hun gasten alles wat ze tijdens hun vakantie ook maar enigszins nodig kunnen hebben. De Appartementen Agia Anna zijn terug te vinden in een kleinschalig complex welke meteen aan het strand is gelegen.

Daarnaast beschikt het complex over een mooie fruitboomgaard van waaruit u een subliem uitzicht heeft op de zee. Bent u op zoek naar een gemoedelijke, gezellige en goed gelegen accommodatie op het eiland Naxos? Dan zijn de Appartementen Agia Anna voor u beslist interessant te noemen!

  » Bekijk de Appartementen Agia Anna bij Sunweb.nl